Welkom op de site van psychologe Eline van Andel.
Sinds 1992 heb ik in Zierikzee een zelfstandige praktijk voor psychologische hulp aan kinderen en volwassenen.

De meeste mensen kloppen niet zo snel bij een psycholoog aan met hun problemen. Schuldgevoelens, onmacht, schaamte, het gevoel gefaald te hebben als ouder of partner kunnen een rol spelen, soms ook het twijfelen aan jezelf. Wanneer je om wat voor reden dan ook vastloopt kan ik je helpen inzicht te geven in je eigen situatie. Compassie, steun en transparantie zijn kernwaarden in mijn praktijk. 

”Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen…”

Aanmelden

In een eerste kennismakingsgesprek wordt een inventarisatie van de problematiek gemaakt. Indien nodig wordt daarna diagnostisch onderzoek gedaan. Vervolgens wordt een behandelvoorstel gegeven. Dit kan variëren van een aantal steunende gesprekken, inzichtgevende therapie, cognitieve gedragstherapie, schematherapie tot partner-relatie therapie.

Psychologisch Advies

U kunt bij mij terecht voor

* Individuele problemen zoals verlegenheid, fobieën, angst-en paniekstoornissen, impulsstoornissen

* Relatieproblemen

* Assertiviteitstraining

* Persoonlijkheidsproblematiek

* Arbeidsgerelateerde problematiek: stress, burnout

Niet-gecontracteerde zorg

Deze praktijk heeft geen contracten met zorgverzekeraars.

 

Wkkgz informatie voor cliënten

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook deze praktijk voldoet aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent.

Klachten functionaris
Het kan voorkomen dat u als cliënt van deze praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Geschilleninstantie
Het staat u vrij – indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door u gewenste resultaat leidt – u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij ik ben aangesloten.
De geschilleninstantie is gemachtigd om bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel kan ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie vindt u via de website van het NIBIG.

Contact
Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure.

Wij zijn geopend maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Telefonisch spreekuur dinsdag en donderdag van 09:00 uur tot 10:00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u mij persoonlijk bereiken tijdens het telefonisch spreekuur:
Op dinsdag en donderdag van 9.00 – 10.00 uur.
Het telefoonnummer van de praktijk is 06 – 48 26 41 84.

 

U kunt mij ook mailen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.